Förmånliga finanslösningar på alla fordon

Ex: 12-24månader: 0% ränta! (max belopp 100 000kr)

NYA EXR 2019

Den är en mycket kraftfull och sportig maskin, men ändå mångsidig och enkel att hantera. Högt upp på listan över dess unika funktioner finns vårt lätta och smidiga NanoXcel2-skrov och vår revolutionerande RiDE™-teknik, med sitt lättanvända och intuitiva styrsystem som redan har revolutionerat vattenskoterbranschen för ägarna av våra premiummodeller.

Trots att den är prisvärd är det DNA som flyter i ådrorna på EXR äkta Yamaha – teknisk innovation, världsledande teknik och överlägsen pålitlighet.

Kontakta oss för paketpris med trailer.

OrdPris: 122 900kr 

LÄS MER

EX Deluxe – det bästa är sällan så här prisvärt

EX-serien har utformats med all den tillförlitlighet och tekniska innovation som Yamaha WaveRunners är välkända för, men med ett okomplicerat tillvägagångssätt som ger oöverträffad prisvärdhet. Så den här DeLuxe-modellen, högst upp i EX-sortimentet, är verkligen en prisvärd maskin fullspäckad med funktioner!

Högt upp på listan över dess många fördelar finns vår revolutionerande Ride® -teknik, med sitt lättanvända och intuitiva styrsystem som redan har förändrat körvanorna inom vattenskoterbranschen på våra mest populära modeller.

Kontakta oss för paketpris med trailer.

Pris: 102 900kr

LÄS MER

VX DELUXE – Svår att matcha i fråga om allroundkapacitet

Förutom en påfallande smidig motor och en mängd andra ”lyxiga” funktioner som standard, erbjuder VX Deluxe vår revolutionerande RiDE-styrteknik. Det intuitiva och användarvänliga systemet ger även mindre erfarna förare omedelbart en känsla av förtroende.

Det finns helt enkelt ingen annan vattenskoter som kan leverera en sådan suveränt spännande och njutbar upplevelse på sjön till ett så överkomligt pris.

 

Pris: 138 900kr

LÄS MER

VX CRUISER – Experience the difference. Ge dig ut med din VX!

Förutom en påfallande smidig motor och en mängd andra ”lyxiga” funktioner som standard, erbjuder VX Cruiser vår revolutionerande RiDE-styrteknik. Det intuitiva och användarvänliga systemet ger även mindre erfarna förare omedelbart en känsla av förtroende.

Det finns helt enkelt ingen annan vattenskoter som kan skapa en sådan suveränt spännande och njutbar upplevelse på sjön till ett så överkomligt pris.

 

Pris: 139 900kr

LÄS MER

VX CRUISER – Fantastisk kraft. Bra funktioner. VX Cruiser HO.

De många individuella tekniska och praktiska funktionerna har spelat en stor roll i att VX-modellerna är våra mest eftertraktade vattenskotrar, men det är deras mångsidighet som har gett dem en sådan trogen skara anhängare.

VX Cruiser HO är helt enkelt det främsta vattenfordonet i den här klassen – och det enda som kan leverera en så spännande och lyxig upplevelse på sjön till ett så överkomligt pris.

Pris: 166 300kr

LÄS MER

VXR – Nu blev det ännu enklare att härska över havet!

Nu är den ännu bättre – ett nytt racingdesignat toppmatat intagsgaller och nytt säte för ännu bättre hantering i grov sjö.

Upptäck även andra spännande funktioner som vanligtvis bara finns som extrautrustning. Till exempel skrovet och däcket av det nya NanoXcel2-materialet och vårt revolutionerande RiDE-system. Det första av sitt slag och mycket användarvänligt. Det ger varje förare självförtroende direkt.

Pris: 173 900kr

LÄS MER

FX HO – Den snygga, nya formen för allroundkapacitet

Den enastående 1 812-kubiksmotorn med högtryckspump och smart elektroniskt gasreglage ger kraftfull och ekonomisk prestanda. Den eleganta nya skrovformen i lätt NanoXcel-material och det enastående RiDE-systemet ger den bekvämaste och stabilaste manövreringen du någonsin har upplevt.

FX HO har nu ännu fler funktioner. Exempelvis ett system för eliminering av svallvågor, farthållare, lyxigt säte för tre personer, extra djupt ombordstigningssteg, dubbla handtag, gott om förvaringsutrymme.

Pris: 191 900kr

LÄS MER

FX CRUISER HO – Nya FX förlänger din körupplevelse

Upplev kraften hos HO-motorn på 1 812 kubik och utforska den smidiga manövreringen med den nya skrovdesignen, den intuitiva styrningen som det revolutionerande RiDE-systemet ger och den säkra manövreringen med det lätta NanoXcel-skrovet.

Upptäcktsresan fortsätter med elektroniska system för gasreglage och trimning, antislirsystem vid backning, spärrsystem och en mängd andra funktioner som den nyligen förlängda akterplattformen.

Pris: 198 300kr

LÄS MER

GP1800 2018

Under många år har Yamahas GP-modeller haft ett oslagbart rykte bland seriösa tävlingsförare över hela världen. Detta storslagna arv syns tydligt och är mycket levande i vår högpresterande hjälte, GP1800.

Kontakta oss för paketpris med trailer!

Pris: 189 500kr

LÄS MER